Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Foldedør i beste kvalitet

Hos Elgesem Trevare AS får du kjøpte foldedør i beste kvalitet. Vi baserer oss på stolte byggetradisjoner og benytter utelukkende materialer fra anerkjente leverandører. I vårt sortiment finner du foldedør som enten er innadslående eller utadslående. En innadslående foldedør er valget for deg som ikke er interessert i at dørbladene er synlige ute fra når de er i åpen stilling. En utadslående foldedør er ideell i situasjoner med plassmangel, eller når du ikke ønsker at dørene tar opp plass innvendig i rommet.

Felles for begge typer foldedør er at de leveres i aluminium eller flere treslag som for eksempel furu ellereik.. Finishen er flott og smakfull, og tilfører bygget en rustikk eller moderne fremtoning alt etter materialevalg og design. En foldedør gir deg mulighet for å nyte solens stråler og de ulike årstidene i komfortable omgivelser. Denne typen dør egner seg svært bra i forbindelse med for eksempel terrasser eller vinterhager.

Vi har stor yrkesstolthet

Vi er en leverandør med stor yrkesstolthet, og alle våre produkter er basert på lang erfaring og solid kompetanse. Med andre ord er vi det trygge valget når bare det beste innen foldedører er bra nok for deg.

Dersom du lurer på noe vedrørende kjøp av foldedør er det bare å ta kontakt.

 

Share on Facebook

Logg inn