Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Vi leverer flotte foldedører i flere materialer

Er du på jakt etter nye foldedører? Elgesem Trevare AS leverer foldedører i beste kvalitet. I vårt sortiment finner du foldedører som leveres i aluminium eller flere treslag som for eksempel furu eller eik. Materialene har ulike egenskaper, men felles for alle er den smakfulle fremtoningen og lange holdbarheten.

Vår bedrift ble grunnlagt tilbake i 1955, og vi har siden etableringen posisjonert oss som en anerkjent aktør i bransjen. Vårt kompromissløse fokus på kvalitet og vårt høye nivå av kundeservice har bidratt til vår store portefølje av fornøyde kunder. I oss har du med andre ord en kompetent og pålitelig leverandør, når du utelukkende ønsker det beste innen foldedører.

I utgangspunktet deler vi opp våre foldedører i to ulike kategorier: innadslående og utadslående. De innadslående foldedørene er relevante for deg som for eksempel ønsker at fasadens estetikk ikke påvirkes av dørene i åpen posisjon. Om du har dårlig plass eller ikke ønsker at dørene tar opp plass innvendig er utadslående dører det ideelle valget.

Foldedører basert på stolte håndverkstradisjoner

Elgesem Trevare AS implementerer utelukkende veletablerte teknikker og kvalitetsmaterialer i vår produksjon. Har du spesielle ønsker og behov kan vi skreddersy våre løsninger slik at de imøtekommer disse.

Ta gjerne kontakt om du for eksempel har spørsmål vedrørende levering og montering av våre foldedører.

Share on Facebook

Logg inn